www.lalijiwo.com

Aku Tenanan Koe Dolanan

Opini

Aku wis tenanan dukung, kok koe malah dolanan. Iki liga udu ujicoba.

Saiki wis wayahe bal-balan meneh. Wis wayahe kabeh ditata. Seka tim nganti suporter kudu tumata. Pemain rega atusan yuta wis ana, sponsor wis padha teka. Njalukku ming siji, maina nganggo ati.

 

 

 

 

 

Artwork created by: blackwolves

 

3 thoughts on “Aku Tenanan Koe Dolanan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.